قفل مولتی:
برای درک بهتر این مقاله که قفل مولتی از کجا و توسط چه کسی ابتدا در ایران تولید گردید و در ادامه این محصول استراتژیک دستخوش چه تغییراتی شد و تولیدِ آن چگونه ادامه پیدا نمود، آغاز تا به امروز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
قفل ایرال:
قفل بی همتای شرق، در سال ۱۳۷۷ در شهر مشهد، توسط مهندس قاضی خانیِ فقید، تاسیس شد.
هدف از تاسیس این شرکت، تولید محصولی مشترک با نام قفل ایرال بود که توپیِ قفل از ایتالیا وارد می شد و بدنه و قطعات داخلی آن، توسط این شرکت داخلی سازی و تولید و در نهایت پس از مونتاژ، روانه بازار ایران می گردید.
متاسفانه، پس از گذشت چند سال، مدیر عامل این شرکت، جناب مهندس قاضی خانی بزرگ ( درود خدا بر ایشان باد
چشم از جهان فرو بست.
پس از درگذشت این تولید کننده گرانقدر، فرزندان گرامی ایشان، اقدام به فروش کارخانه قفل بی همتای شرق به شرکت تکلان توس نموده و با واگذاری املاک و ماشین آلات این شرکت به شرکت تکلان توس، خط پایانی برای این محصول استراتژیک و ایمن رسم نمودند و در نهایت این محصول در سال ۱۳۹۱ به خط پایانِ خود رسید و به دست فراموشی سپرده شد.
قفل اِلِمان (ایلاک):
شرکت آرمان یراق صنعت پارس، در سال ۱۳۹۶ در مشهد به ثبت رسید و فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید انواع قفل های ساختمانی، دستگیره های ساختمانی، قفل های دیجیتال و سایر یراق آلات با اخذ جواز تولیدی از اتحادیه مربوطه، آغاز نمود.
با گسترش بازار و نیاز به گسترش فضای مورد نیازِ تولید، این شرکت اقدام به راه اندازی کارخانه ای در شهر بزرگ شیراز و در شهرک صنعتی بزرگ شیراز نمود که پس از تجهیز کارخانه با مساحتی بالغ بر ۱۵۰۰ متر مربع، اقدام به اخذ پروانه بهره برداری نمود.
شرکت آرمان یراق صنعت پارس را از این قسمت مقاله به بعد، با نام مستعار گروه صنعتی اِلِمان معرفی می نماییم.
از آنجا که گروه صنعتیِ اِلِمان، در گذشته با نام فروشگاه های آلمان قفل، در سطح کشور و خصوصاً شهر مقدس مشهد شناخته میشد و از سال ۱۳۸۰ فعالیت داشته و اقدام به فروش نسخه اصلیِ این قفل ( قفل ایرال ) می نمود، لذا در ادامه تولیدات خود و با احساسِ نیاز به داشتنِ خط تولیدی در شهر مشهد که به موازات خط تولید اصلیِ شیراز، توانایی طراحی و تولید انواع قفل و دستگیره های ساختمانی را دارا باشد، مرداد سال ۹۹ اقدام به تاسیس خط تولیدِ دومِ خود در شهر مقدس مشهد نمود که تخصص اصلیِ این مجموعه طراحی و تولید انواع قالب های صنعتی تولید دستگیره و قفل و همچنین طراحی و تولید دستگیره های لوکس ساختمانی و انواع قفل های ساختمانی است.
گروه صنعتی المان، در کنار این محصولات و در جهت تولید محصولی دانش محور و مبتکرانه، شروع به بررسی نسخه اصلیِ قفل ایمنی ایرال نمود، همچنین با وارد کردن نمونه های خارج از ایران که توسط سایر تولید کنندگان خارجی تولید می گردید و مهندسی معکوس نمودنِ آنها و بررسی نقاط ضعف و قوت نمونه های خارجیِ آن، اقدام به طراحیِ قفلی نمود که پس از چهارده ماه کار تحقیقاتی و آزمون و خطاهای فراوان، توانست نسخه ای متفاوت و البته ارتقا یافته ای نسبت به قفل ایرال و نمونه های خارجی آن، خصوصاً شرکت ایزوی ایتالیا که خالقِ اولیه این نوع محصول به شمار می رود را طراحی و تولید نماید که با نام قفل مولتیِ اِلِمان ( ایلاک ) به بازار ایران معرفی گردید.
از آنجایی که در مجموعه اِلِمان هر تصمیمی بر اساس بررسی ها و مشورت های فراوان با اهلِ فن گرفته می شود، تصمیم بر آن شد تا قبل از عرضه قفل مولتی اِلِمان، اقدام به ثبت اختراع آن نماییم تا در برابر سودجویی های احتمالی و کپی برداری های غیر قانونی، از حقوق خود دفاع نماییم.
لذا با ساخت نمونه اولیه و با ارائه مدارک و مستندات و نقشه های فنی به سازمان مالکیت های صنعتی (ثبت اظهارنامه) در سال 1401 ، و پس از بررسی های کارشناسانِ این سازمان و مقایسه جزئیات فنیِ مطرح شده با نمونه های موجود در بازار دنیا، که از طریق سایت های مرجع نیز صورت می پذیرد، اختراعِ قفل مولتی اِلِمان از طرف این سازمان پذیرفته شده و شماره ثبت اختراع قفل مولتی اِلِمان به شماره ۱۰۹۴۱۶ به نام مهندس امیر حسین رضایی ثبت گردید و تا سال ۱۴۲۳ دارای اعتبار می باشد و حق بهره برداری انحصاری از آن و بهره مندی از سایر مزایای حقوقی و قانونی مرتبط با مخترعین و دارندگان مالکیت های صنعتی برای این مجموعه ثبت گردید. لذا هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی خواهد داشت

اعتبار اختراع تا سال ۱۴۲۳

قفل مولتی اِلِمان (ایلاک):
قفل مولتی اِلِمان، با کلید 20ساچمه در دو ردیف غیر همتراز طراحی و تولید گردیده که بر خلاف قفل ایرال که دارای 4 ساچمه بود، هم امنیت بسیار بالایی دارد و هم بدون نیاز به نگهداشتن فشار بر روی کلید از ابتدا تا انتهای عملیاتِ باز و یا قفل نمودن درب، با ورود راحت کلید به درون توپی، دیگر نیازی به نگهداشتن فشار پشت کلید نیست و به راحتی عملیات قفل و یا باز کردن انجام می پذیرد.
در کنار تمام این تغییرات فنی، زیبایی های ظاهری قفل نیزتوسط شرکت اِلِمان مورد توجه قرار گرفت که از جمله آنها، استفاده از رنگ امروزی و بسیار زیبایِ مشکی مات است که علاوه بر زیبایی بخشیدن دو چندان به محصول، کیفیت پرداختکاری حرفه ای قطعات را نیز افزایش بخشیده است.
زیرا در رنگ مشکی مات، در صورت هرگونه پرداخت غیر حرفه ای، زیر کار و نواقص به راحتی دیده شده و کیفیت ظاهری محصول را کاهش می دهد. اما در قفل ایرال بدلیل استفاده از رنگ های چکشی و قهوه ای، نیازی به پرداخت کاری حرفه ای وجود ندارد زیرا با هر نوع پرداختکاری غیر حرفه ای نیز، پوشش بالای رنگِ چکشی، خرابی زیر کار را پوشش خواهد داد.
قفل هایسکو:
شرکت ایمن ستاره هوپاد که در شهر مشهد و روستای بهار واقع شده است، با کپی برداری از قفل ایرال، اقدام به تولید محصولی با 99 درصد تشابه نسبت به قفل ایرال نمود.
با اینکه در این محصول و بنا به نیاز روز افزون مشتریان ، نیاز به نوآوری است، این شرکت به کپی ساده از نمونه قفل ایرال بسنده نمود و صرفا با قرار دادن یک ساچمه اضافی در توپیِ قفل، اقدام به ثبت اظهارنامه ای نمود که شاید بتواند محصول خود را که شباهت 99 درصدی، چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ ظاهری به ایرال داشت را، بدونِ برطرف نمودنِ نقاط ضعف قفل ایرال، به عنوان اختراع به نام خود ثبت نماید که پس از بررسی های کارشناسان اداره مالکیت های صنعتی، درخواست ایشان مردود گردید. لذا با جستجوی ساده ای در سازمان مالکیت های صنعتی، سندی که درخواست ایشان را رد نموده و فاقد اعتبار می باشد را خواهید دید، که در ادامه این سند برای شما عزیزان به نمایش گذاشته شده است. به جمله اعتبار ندارد، دقت فرمایید.

بنابر این و با مشاهده این سند و با توجه به عدم نیاز به توضیحاتِ بیشتر، قفل هایسکو، که تولید شرکت ایمن ستاره هوپاد است را برای مقایسه در این مقاله، حذف می نماییم، و اساساً برای مقایسه این محصول اعتباری قائل نیستیم، همانطور که سازمان مالکیت های صنعتی برای ادعاهای ایشان اعتباری قائل نگردیده.
بطور کلی ، در کپی برداری ، دانشی نهفته نیست.
لذا در برابر قفل مولتی اِلِمان، قفل ایرال را برای مقایسه انتخاب نموده ایم که هم در این نوع محصول، در زمان خود پیشرو بوده و همچنین توانسته در زمانِ خود، دانش فنی را به داخل ایران منتقل نماید.
قطعا لازم به تکرار نخواهد بود که بدلیل کپی بودنِ قفل هایسکو از روی قفلِ ایرال، تقریبا تمامی مزیت هایِ قفل مولتی اِلِمان در برابر قفل ایرال، در برابر قفل هایسکو نیز، مِصداق خواهد داشت.
لذا در اینجا به بررسی نکات فنی بین قفل ایرال و قفل مولتی اِلِمان می پردازیم.
گروه صنعتی اِلِمان، توانسته با بهره گیری از نیروی متخصص جوان، و مهندسی معکوس نمودن قفل ایرال و نمونه های مشابه خارجی( چینی و ایتالیایی)، قفل مولتی با 20 ساچمه غیر همتراز را طراحی و تولید نماید و همچنین توانسته با تکیه بر دانش و نیروی جوانِ مجموعه، و اثباتِ اسناد و برتری های خاصِ قفل مولتی اِلِمان نسبت به سایر محصولات مشابه دنیا، اقدام به ثبت اختراعِ قفل مولتی اِلِمان نماید.
1. قفل مولتی اِلِمان با رنگ زیبای مشکی سوپر مات و با پولیش کاری و پرداخت کاری بسیار عالی تولید می گردد
به جزئیاتِ روی محصول اعم از کیفیت سطح، کیفیت بالای رنگ و حتی خزینه کاریِ محلِ ورودی پیچ ها بر روی بدنه قفل دقت نمایید.
به دستگیره فلزیِ روی قفل، شیار های رو زبانه های قفل و همچنین، به پین هایی که بر روی بدنه قفل پرچ شده اند با دقت نگاه کنید، زیرا در انتهای مقاله، با توضیحاتی پیرامون دستگیره ، شیارها و پین های مذکور ارائه خواهیم نمود

در نمونه غیر اصلی، از رنگ قهوه ای چکشی استفاده شده است، اصولا از این نوع رنگ ها به این دلیل استفاده می شود که بدلیل پوشش بالا، نیاز به پرداختکاری اصولی و حرفه ایِ قطعه وجود ندارد، لذا ظاهر نمونه غیر اصلی نسبت به قفل مولتی اِلِمان، از نظر کیفیت رنگ و از نظر زیبایی، از درجه به مراتب پایین تری برخوردار است.

به چروکیدگی های رنگِ روی قفل دقت نمایید.اصولاٌ از رنگ های چکشی به این دلیل استفاده می شود که نیاز به پرداختکاری و حرفه ای و دقیق در مراحل تولید نیاز ندارد و پوشش بالایی دارند.
و اما تفاوت ها:
2. مغزیِ قفل اِلِمان، منحصر بفرد بوده و از ویژگی های زیر برخوردار است:
کلیدِ آن دارای ۲۰ ساچمه بصورت پلکانی و غیر همتراز می باشد که امکان هرگونه سیم زدن و یا به اصطلاح ساچمه زنی را برای سارقین از بین برده است.
این تعداد ساچمه، مزیت دیگری نیز دارد، و آن این است که امکان تکرار سریالِ کلید، هر ۱۲۰۰۰ مرتبه امکان پذیر است و امکان باز شدن توپی توسط کلید مشابه، تقریباٌ به صفر می رسد.

کلید قفل مولتی اِلِمان
به برند اِلِمان که بصورت برجسته بر روی کلید نقش بسته است، و همچنین به شیار های تعبیه شده بر روی کلید که بصورت پلکانی و غیر همتراز ساخته شده است دقت نمایید.
توپیِ قفل مولتی المان، با شماره ثبت اختراع 109416 بصورت انحصاری ، طراحی-تولید و ثبت اختراع گردیده است.
در صورتیکه در نسخه غیر اصلی،توپیِ قفل از خارج از ایران وارد کشور می شد و در اینجا بر روی بدنه مونتاژ می گردید. البته لازم به ذکر است که در قفل هایسکو که از روی قفل ایرال کپی برداری گردیده، توپیِ قفل با روش ریخته گری دایکاست و با آلیاژ سرب تولید می گردد در صورتیکه در قفل ایرال ، توپیِ آن از آلیاي برنج و با روش تراش دقیق و سی ان سی تولید می گردیده و با وجود 4 ساچمه، از ساچمه های سر تخت استفاده می نمود تا ضریب امنیت توپی حفظ گردد.
در تولید توپی با روش دایکاست، بدلیل کیفیت و دقت بسیار پایین تر توپی نسبت به همان نمونه که از آلیاژ برنج و به روش سی ان سی تولید گردیده، می بایست به ناچار از ساچمه های به شدت سر گِرد استفاده نموده تا بتوان مشکلاتِ گیر کردن ساچمه ها در حین استفاده را برطرف نمود، در صورتیکه هرچه ساچمه ها سر گِرد تر باشند، احتمال گیر کردن کلید کمتر ولی احتمال باز شدن قفل توسط کلید های مشابه، بسیار بسیار بیشتر خواهد بود.
3. دیگر مزیت قفل مولتی اِلِمان این است که، با تجربه ای که از قفلِ ایرال و نمونه های خارجیِ این قفل بدست آوردیم، توانستیم سیستم انتقال فشاری برای این نوع توپیِ استفاده شده بر روی قفل مولتی اِلِمان طراحی و تولید نماییم که هنگام وارد شدن کلید به درون توپی، کاربر هیچگونه فشاری را حس ننموده و عملکردِ کلیدِ بسیار راحتی برای مصرف کننده به ارمغان بیاوریم.
لازم به ذکراست که برای رسیدن به فنری که شما عزیزان هیچگونه فشاری را هنگام وارد نمودن کلید به توپی، متحمل نشوید ، بیش از ۴۰ نمونه فنر ساخته شد که هر کدام مراحلِ تست را بارها و بارها طِی کردند تا راحتیِ شما در هنگام استفاده از کلید تامین گردد.
در صورتیکه در نمونه قفلِ ایرال و نمونه های خارجی ، از سیستم کلید بسیار پر زحمتی استفاده گردیده که هنگام ورود کلید به توپیِ قفل، می بایست فشار را نگه داشته تا عملیات قفل و یا باز کردن تا انتها به نتیجه برسد، در غیر اینصورت عملیات قفل و یا باز کردن، با سختی بسیاری مواجه خواهد شد. ( با بررسی از نزدیک هر دو محصول، به حقیقتِ این مقایسه پی خواهید برد.)
4. قفل مولتی اِلِمان، از توپیِ منحصر بفردی بهره می گیرد که قابلیت افزایش و یا کاهش طولِ توپی، برای استفاده بر روی هر نوع درب و با هر نوع ضخامتی را داراست.
این بدین معنی است که از درب های چوبی با قطر ۵۳ میلی متر گرفته تا درب های خزانه بانک ها با ضخامت های بالای ۳۰ سانتی متر، دیگر هیچگونه محدودیتی در تولید و نصبِ قفل مولتی اِلِمان وجود ندارد.
لازم به ذکر است که در قفل اِلِمان، برای هر نوع درب ( نظیر درب های چوبی آپارتمانی تک لنگه و یا دو لنگه، درب های ضد سرقت ترک و حتی درب های ضد سرقت چینی) توپیِ مخصوص و با ضخامتِ مخصوص همان درب، ساخته و به مشتری ارایه می گردد.
این امر علاوه بر ایجاد امنیت بیشتر، باعث می گردد تا توپیِ قفل، با سطح بیرونیِ درب مماس بوده و زیبایی بیشتری برای مصرف کننده به ارمغان بیاورد.
به مماس بودنِ توپی با درب توجه نمایید. همچنین به داخل بودن کلید در زاویه عمودی و بدون چرخاندن کلید درون توپی دقت نمایید، اصلاٌ احتیاجی به نگهداشتن کلید و وارد آوردن فشار بر روی آن در هنگام باز و یا بسته نمودن قفل نخواهد بود.

دلیل داخل ماندنِ کلید در قفل اِلِمان نسبت به قفل ایرال و نسخه کپی برداری شده از آن این است که ساچمه ها بصورت عمود بر کلید داخل توپیِ قفل قرار گرفتند که درون شیار های کلید قرار گرفته و اجازه خروج کلید از توپی را نخواهند داد. اما در قفل ایرال و نسخه کپی شده از آن، ساچمه ها بصورت افقی بر کلید فشار وارد می نمایند و باعث بیرون پریدن کلید از توپیِ قفل می گردند.
از معایب توپیِ قفل ایرال و سایر توپی های مشابه قفل ایرال نسبت به قفل اِلِمان، این است که بدلیل داشتن طول ثابت و غیر قابل تغییر (۵۶ میلی متر)، در هنگام نصب بر روی درب های چوبی، توپی حدود ۹میلی متر و در بسیاری از درب های چوبی، بیش از یک سانتی متر از درب ، بیرون زدگی پیدا می نماید که علاوه بر زِشت شدنِ نمای بیرونی درب، امنیت قفل به خطر خواهد افتاد زیرا امکان گرفتنِ توپیِ قفل با آچار و در نتیجه احتمال شکستنِ توپی از بیرون وجود خواهد داشت.در صورتکیه در توپیِ قفل مولتی اِلِمان بدلیل متناسب بودن طولی توپی نسبت به هر نوع درب با هر نوع سایز و همسطح بودن توپی با درب، امکان گرفتن توپی با آچار و شکستن توپی به صفر می رسد.
در ادامه مقایسه، بدلیل ثابت بودنِ طول توپی در قفل ایرال و نسخه های مشابه قفل ایرال، بر روی درب های ضد سرقتِ تُرک، توپیِ قفل کوتاه خواهد بود و توپی حدود ۷ میلی متر داخلِ درب خواهد ماند و به لبه درب نخواهد رسید که این امر، علاوه بر از بین رفتن زیبایی، باعث به زحمت افتادن مصرف کننده در هنگام استفاده از کلید خواهد شد و در بسیاری از موارد کلید داخل توپی قرار نخواهد گرفت.
بدلیل ثابت بودنِ طولِ توپیِ در قفل ایرال و نسخه های مشابه، دیگر امکان نصبِ قفل بر روی درب های ضد سرقت چینی و یا درب های استیل و همچنین درب هایی با ضخامت های بالاتر وجود نخواهد داشت، در صورتیکه در قفل مولتی اِلِمان، برای هر دربی و با هر ضخامتی، امکان تولید و سفارشی سازی به راحتی امکان پذیر است.
5. قفل مولتی اِلِمان، برای تولید توپیِ منحصر بفردِ خودش، از آلیاژ برنج استفاده نموده است که این آلیاژ، مناسب تولید با ابزار دقیق می باشد.
با وجود اینکه، گروه صنعتیِ اِلِمان در زمینه طراحی و تولید انواع دستگیره های لوکس ساختمانی و دیگر یراق آلاتِ ساختمانی با فناوری دایکاست ، از تجربه و مهارت بسیار بالایی برخوردار است، اما برای تولیدِ توپیِ قفل خود، از تولید توپیِ قفلِ اِلِمان با فناوریِ دایکاست اجتناب می نماید.
زیرا در تولید با فناوریِ دایکاست، دقتِ قطعه تولید شده، هیچگاه به اندازه محصول تولید شده با ابزار تراش و ابزار دقیق نخواهد بود، لذا برای رفع این نقص، تولید کننده نسخه غیر اصلی، می بایست از ساچمه های بسیار سَر گِرد استفاده نماید تا خطای موجود در تولید توپیِ تولید شده خود را به حداقل برساند.
در توپیِ منحصر بفرد و ثبتِ اختراع شده اِلِمان، علاوه بر تولید با فناوری تراشِ سی ان سی و با استفاده از ابزار بسیار دقیق، از ۲۰ ساچمه غیر همتراز اما سر تَخت ( نسبت به نمونه غیر اصلی) استفاده می گردد که این امر باعث افزایش فوق العاده ضریب امنیتِ توپیِ قفل خواهد شد.
در این قسمت می توانید با کلیک بر روی لینکِ زیر، صفر تا صد تولید توپی های اِلِمان را مشاهده نمایید.
لینک ویدیو
درونِ قفل مولتی اِلِمان که توپی و قفلِ آن دارای طراحی منحصر بفرد و شماره ثبت اختراع ۱۰۹۴۱۶ می باشد، قطعه ای طراحی و تعبیه گردیده است که با نام اهرم انتقال و یا صلیبی شناخته می شود، که با ورود کلید به داخل توپی، فشارِ وارد شده توسطِ کلید، توسط این اهرمِ انتقال ، به داخل قفل منتقل شده و عملیات باز و بستِ قفل انجام می پذیرد. لذا در قفل مولتی اِلِمان، بدلیل بهره گیری و طراحی و تولیدِ اهرمِ انتقالِ فشار بصورتِ اِرتجاعی، حتی با وارد نمودن دریل به درون توپی و از بین رفتن ساچمه ها، توپی قفل اِلِمان بصورت هرز گرد به دور خود خواهد چرخید و قفل باز نخواهد شد.
7. تفاوت بعدی قفل مولتی اِلِمان با قفل ایرال، تفاوت در دسته داخلی و ماتریال به کار برده شده در این دسته هاست.
در قفل مولتی اِلِمان، از سمتِ داخل، دسته ای تعبیه گردیده که از جنس آلومینیوم ساخته شده است، و دلیل استفاده از این ماتریال این است که آلومینیوم بدلیل دارا بودن دمای ذوب بسیار بالا، نزدیک به ۷۲۰ درجه، در هنگام آتش سوزی و سرایت شعله های آتش به قفل و دستهّ آن، دسته نخواهد سوخت و حتی در صورت داغ شدن، با یک دستمال و یا پارچه می توان دسته را چرخاند و قفل را باز نمود.
در صورتیکه در قفل ایرال،دسته داخلیِ آن از پلاستیک ساخته شده است و با سرایت آتش به قفل، دسته داخلی آتش گرفته و خواهد سوخت و افراد درون منزل محبوس خواهند شد.
8. از دیگر تفاوت های قفل مولتی اِلِمان با قفل ایرال و سایر نمونه های مشابه قفل ایرال، این است که ضخامت ورق درب پشتیِ قفل، همچنین ضخامتِ ورق بدنه قفل، و ضخامتِ مقابلی قفل، همگی یک اندازه بوده و همگی با ضخامت ۲ میلی متر تولید می شوند، اما در نمونه غیر اصلی، ضخامت دربِ قفل ، و حتی در بسیاری از موراد، ضخامت بدنه اصلی قفل، از ورق ۱.۵ استفاده گردیده که این امر علاوه بر وزن کمتر ِ این قفل، نازک بودن بدنه اصلی قفل نسبت به قفل اِلِمان و در نهایت، کاهش امنیت را برای مصرف کننده در پی خواهد داشت.
9. در ابتدای مقاله، از شما درخواست کرده بودیم که در عکسی که از قفل اِلِمان برایتان به نمایش گذاشته ایم، به پرچ هایی که روی قفل به وضوح دیده می شوند دقت نمایید، در اینجا به این موضوع می پردازیم.
از دیگر مزیت های فنی و البته بسیار کاربردیِ قفل مولتی اِلِمان نسبت به قفل ایرال، این است که درون هر دو قفل، پایه هایی ابتدا پَرچ می گردند که وظیفه هدایت کشویی های قفل و زبانه ها را بر عهده دارند، اما در قفل مولتیِ اِلِمان، برای زیباتر شدنِ نمای بدنه اصلیِ قفل، اقدام به پرچ نمودن هرچه زیباترِ این پایه ها نمودیم، و به هیچ عنوان این پایه ها را حذف نمی کنیم.
⚠️ در صورتیکه در قفل ایرال و نسخه کپی برداری شده از قفل ایرال، برای زیبا شدنِ بدنه قفل و بدون هیچگونه دقت، اقدام به سنگ زنیِ پرچ های این پایه ها می نمایند که در اثر وارد شدن فشار به این پایه ها، بدلیل حذف شدنِ پرچ های مذکور، امکان کنده شدنِ این پایه ها وجود دارد و این امر باعث کاهش کیفیت و مسلماً کاهش امنیت و خارج شدن کشویی ها از مسیر رفت و برگشتِ در نظر گرفته شده برای آنها خواهد شد
به پرچ های روی بدنه قفل، که در این عکس 3 عدد از آنها به راحتی قابل رویت هستند دقت نمایید.
حذف این پرچ ها، فاجعه ای به بار خواهد آورد.
در قفل مولتی اِلِمان این پرچ ها حذف نگردیده و در صورتیکه در قفل ایرال و حتی نمونه های ایتالیایی مشابه آن، این پرچ ها حذف شده اند.

9️⃣ از ویژگی های منحصر بفردِ قفل مولتی اِلِمان نسبت به سایر تولیداتِ خارجی در تمام دنیا و حتی نسخه غیر اصلی، این است که بر روی زبانه های پنچ گانه قفلِ اصلی، که با رنگِ کروم (نیکل ) پوشش دهی شده اند، شیار هایی تعبیه گردیده است که این امر نیز منحصر به اِلِمان است.

اما این مزیت، علاوه بر زیبایی دو چندان به محصول، یک مزیت فنی نسبت به کلیه نمونه های داخلی و خارجی دارد و آن این است که در هنگام وارد نمودن فشار، زبانه های قفل، به راحتی از درون مقابلی خودشون سُر نمیخورند و از مقابلی خود به راحتی خارج نمی گردند، در صورتیکه در نمونه های خارجی و داخلی (چه قفل ایرال و چه نمونه کپی برداری شده از روی قفل ایرال) زبانه های کاملا صاف و صیقلی هستند که طبیعتا این امر در هنگام وارد آوردن فشار به زبانه ها، به راحت سُر خوردن زبانه های قفل از دورن مقابلی خود، خواهد انجامید
همچنان که در حال دیدن شیار های روی زبانه ها هستید، بدانید که قیمت قفل مولتی اِلِمان با تمام ویژگی هایی که بیان شد، قیمت بی رقیبی نسبت به تمام نمونه های خارجی و سایر نسخه های مشابه دارد و مهمترین دلیل آن این است که به عقیده صاحب امتیاز و تولید کننده این محصول ، امنیت را نباید گران فروخت...
اِلِمان در مسیر پیشرفت...